Skip to content Skip to footer
Home » Opleidingen

Opleidingen

De opleidingen van Diamond Beauty vormen een uitstekende basis om een succesvolle wimperstyliste te worden. Jouw succes staat centraal! Daarom geven wij onze cursus altijd in kleine groepjes van maximaal 3 cursisten. Op die manier hebben we alle tijd voor jou en jouw vragen.

Daarnaast besteden we extra aandacht aan de theorie bij elke training, om je alle ins en outs over de behandeling te kunnen leren. Tijdens het praktijkgedeelte kun je rekenen op constante begeleiding door onze ervaren trainers, die overigens vele praktijkvoorbeelden delen zodat je na de training goed voorbereid zelf aan de slag kunt. De opleiding wordt bij het succesvol afronden bekroond met een officieel certificaat. Dit alles om de beste wimperstylisten te creëren!

Overzicht van onze Cursussen

Cursus

One by One

De One by One techniek is een behandeling waarbij op ieder natuurlijk wimperhaartje één extension geplaatst wordt. Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten extensions, de natuurlijke wimperharen, de verschillende looks die je kunt creëren en oefen je uiteraard de perfecte plaatsing van de wimperextensions op een model.

Cursus

Russian volume

Ben je al ervaren in de One by One techniek en wil je nog meer volume kunnen creëren? Dan is de Russian Volume opleiding een goede volgende stap! Met deze gespecialiseerde techniek worden handgemaakte waaiers van extensions op de natuurlijke wimperhaartjes geplaatst. Er wordt tijdens de training aandacht aan theorie en praktijk gegeven.

Cursus

Wimperlifting

Tijdens de opleiding Lash Volume Lift leer je alles over deze methode om natuurlijke wimpers te krullen en meer volume te geven. Je leert de theorie, krijgt uitleg over de producten en oefent op een model. Daarnaast nemen we de verfbehandeling met je door. De behandeling is geschikt voor ieder wimpersoort en -lengte en maakt gebruik van siliconen pads.

Go To Top