Diamond Beauty gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Meer informatie
Diamond Beauty gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wimperextensions

Wimperextensions zijn in Amerika al langere tijd populair. Steeds vaker wordt deze nieuwe trend in Nederland ontdekt. Bekende celebrities als Fajah Lourens, Chantal Janzen en Kim Kardashion zijn ook helemaal weg van wimperextensions. Deze nieuwe methode van verlengen zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers langer en voller lijken. De wimperextensions zijn enkelvoudige synthetische haartjes die als natuurlijke wimperhaartjes worden gekruld. De wimperextensions worden één voor één aangebracht op elk afzonderlijk wimperhaartje voor een natuurlijke, volle en mooie look. Het gebruik van wimperextensions is perfect voor speciale gelegenheden, maar ook prima voor dagelijks gebruik.

Als de wimperextensions op een juiste manier worden aangebracht, dus één voor één, een synthetisch wimperhaartje op een natuurlijk wimperhaartje, ziet het er natuurlijk uit. Niemand ziet dat de wimpers verlengd zijn, iedereen zal denken dat je van nature mooie, volle en lange wimpers hebt.

Over het algemeen blijven wimperextensions de gehele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten, mits ze op de juiste manier worden aangebracht. Dit is enkel per persoon verschillend. Gemiddeld blijven de wimperextensions 6 weken zitten, het is wel raadzaam om de wimpers om de drie tot vier weken op te vullen.

Het is aan te raden om de drie of vier weken op te vullen. Van nature valt elke dag wel een wimper uit, waardoor het op den duur nodig is om wimperextensions op te vullen. Per persoon verschilt de wimpercyclus, de een raakt meer natuurlijke wimpers kwijt dan de ander. Natuurlijke wimpers groeien continu weer aan, hierdoor ontstaan er nieuwe wimpers die voorzien kunnen worden van wimperextensions. Des te langer je wacht met opvullen, des te meer wimpers zijn uitgevallen, hierdoor wordt soms besloten een nieuwe set aan te brengen. Factoren zoals blootstelling aan stoom of meerdere malen wrijven in de ogen kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions eerder uitvallen. Opvullen van wimpers is nodig om uitgevallen wimperextensions te vervangen. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 40 minuten tot 1 uur.

Nee, in het geheel niet! De lijm die gebruikt wordt voor het aanbrengen van de wimperextensions is speciaal samengesteld op basis van polypeptides (ketens van aminozuren). De lijm droogt snel op, waarna de wimperextensions flexibel worden verbonden en veerkrachtig zijn zoals de eigen wimpers. De wimpers hechten zich zacht en comfortabel zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen of zelfs uit te laten vallen. Zowel het aanbrengproces als het materiaal zelf raken het ooglid of de basis van de natuurlijke wimpers niet. Omdat de basis onaangetast blijft zullen de natuurlijke wimpers op natuurlijke wijze blijven doorgroeien. De natuurlijke wimpers zullen dus onbeschadigd blijven, mits deze, inclusief wimperextension, er niet moedwillig worden uitgetrokken.

De wimperextensions zijn nauwelijks merkbaar. Mensen met een bril kunnen in sommige gevallen, met een ander type wimperextension, ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomen. De oplossing hiervoor is een minder lange extension of andere krul. De juiste krul, buigt iets meer omhoog waardoor je geen last hebt dat de wimperextensions tegen het glas aankomen, maar toch kunt genieten van langere wimpers.

Een behandeling van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 40 minuten tot een uur. Tijdens de behandeling lig jij comfortabel op de behandelstoel, met jouw ogen gesloten.

Enkele dingen die absoluut voorkomen moeten worden na de behandeling van wimperextensions:

Ja, dat kan. De wimperlijm die wordt gebruikt is wareproof, dus je kunt douchen, zwemmen, sporten etc. Wel is het belangrijk dat je goed voor de wimperextensions zorgt. De eerste 24 tot 48 uur mogen deze niet nat worden, ook niet om te wassen.

Ja, dat kan, hoewel er eigenlijk geen mascara nodig is. De wimperextensions geven op zich al de illusie van mascara. Maar het gebruik van mascara kan wel. Gebruik enkel wel mascara op waterbasis. Mascara’s op basis van olie of waterproof mascara’s kunnen de wimperlijm oplossen en de levensduur van de wimperextensions verkorten, waardoor ze sneller uitvallen. Wil je toch mascara gebruiken, dan wordt de extension mascara aanbevolen. Deze moet alleen aangebracht worden op de uiteinden en niet op de haarwortels. Bij het verwijderen van de mascara moet zorgvuldig te werk worden gegaan. Gebruik alleen warm water om de mascara te verwijderen, geen gewone make-up remover.

Wij raden aan geen mechanische wimperkrullers te gebruiken, omdat deze de extensions zullen beschadigen en mogelijk ook de natuurlijke wimpers. De extensions hebben een natuurlijke krul, wanneer gewenst kan gekozen worden voor een sterkere krul.

Er zijn diverse lengtes en diktes van de extensions mogelijk. Vooraf zal overleg met jou plaatsvinden om het type en de style vast te stellen. De lengte en sterkte van de wimperharen is bij iedereen verschillend. Wij houden rekening met jouw voorkeuren bij het creëren van een look of style. Het eindresultaat dient natuurlijk en lang houdbaar te zijn.

Het verwijderen van de extensions kun je het best door ons laten doen. Dit om ervoor te zorgen dat de natuurlijke wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet namelijk met een speciale vloeistof losgeweekt worden van de natuurlijke wimper. Het verwijderen van de extensions kost €17,50 en duurt ongeveer 20 minuten.

Verwijder voorafgaand aan de behandeling alle oog make-up en zorg dat de wimperhaartjes niet vettig zijn.

Ja, je kunt zonder problemen contactlenzen dragen. Je zult geen last hebben van de lijm die wij gebruiken.

Wimperlifting (Lash Volume Lift)

Bijna iedereen kan een wimperlifting behandeling nemen. Indien je een oogaandoening hebt, raden wij de behandeling af. Als je zwanger bent, kan het zijn dat de lift minder goed pakt op je wimpers. In zeldzame gevallen hebben mensen ‘bandhaar’. Bij dit haar is het vrijwel onmogelijk de wimperhaartjes om te krullen en te liften.

In principe kun je de behandeling elke 8 weken herhalen. Je zult merken dat de krul na 8 weken gaat zakken. Hierdoor zie je een verschil tussen de gelifte wimperhaartjes en de nieuwe bijgegroeide haartjes.

Nee. Al onze stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er keratine toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Het resultaat van de Lash Volume Lift ofwel de wimperlift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Dat is zeer zeker mogelijk! Bij de behandeling van wimperlifting worden andere producten gebruikt dan bij wimperextensions. Het sluit echter niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Na de 24 uur kun je in principe alle make-up producten weer gebruiken.

Het is mogelijk om tijdens de behandeling je wimpers te laten verven door de stylist die je behandelt. Dit geeft de lift een extra boost voor een nog mooier resultaat!

De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de behandeling in verband met hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.