Diamond Beauty gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Meer informatie
Diamond Beauty gebruikt cookies om u een zo goed mogelijke service te bieden. Meer informatie

Wimperextensions

Wimperextensions

Wil jij elke ochtend wakker worden met mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing!

Bij deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig op ieder natuurlijk wimperhaartje één wimperextension, of indien gewenst passen wij de Russian Volume techniek toe en plaatsen wij een waaiertje van twee of meer ultradunne wimperextensions. Zo kunnen we een mooie en intense look creëren die te allen tijde heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de wimperextensions zijn volledig naar jouw wens en natuurlijke wimperharen te bepalen. De behandeling en het dragen van wimperextensions beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits u de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden tijdens de behandeling door een van onze ervaren wimperstylisten uitgelegd en je krijgt na de behandeling altijd een nazorg formulier mee waar je alles nog eens terug kunt lezen.

Toch liever geen wimperextensions, maar wel gelift wimpers? Dan is een wimperlifting wellicht iets voor jou!

Tarieven

€75,00 Nieuwe set
€40,00 Refill binnen 3 weken
€50,00 Refill binnen 4 weken
Na 4 weken wordt een nieuwe set prijs gerekend.

€99,00 Nieuwe set
€50,00 Refill binnen 3 weken
€60,00 Refill binnen 4 weken
Na 4 weken wordt een nieuwe set prijs gerekend.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als het plaatsen van de extensions zelf. De styliste die jou behandelt zal tijdens de behandeling de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en alle tips geven om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier zal hebben van je prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling mogen de wimperextensions de eerste 24 uur niet in aanraken komen met water. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden. Hierna gelden de volgende adviezen:

 • Dagelijks reinigen met een speciale Lash Foam (deze is verkrijgbaar in de salon).
  Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Daarnaast zorgt de foam ervoor dat de extensions langer mooi blijven.
 • Vermijd alle producten die olie bevatten, voornamelijk rond de ogen.
  Olie tast de lijm waarmee de wimperextensions bevestigd zijn aan, dit moet dus ten alle tijden vermeden worden! Vaak bevatten make-up producten zoals foundation, eyeliner en mascara olie. Pas hier dus mee op als je wimperextensions draagt.
 • Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.
  Wij verkopen speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara in de salon.
 • Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions.
  Het wrijven in de ogen kan de retentie van de wimperextensions beïnvloeden. Door aan de wimpers te trekken is de kans groot dat je een eigen wimperhaartje inclusief het haarzakje meetrekt.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen blijven wimperextensions de gehele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten, mits ze op de juiste manier worden aangebracht. Dit is enkel per persoon verschillend. Gemiddeld blijven de wimperextensions 6 weken zitten, het is wel raadzaam om de wimpers om de drie tot vier weken op te vullen.

We voorzien jouw wimpers haartje voor haartje van een extension. We bevestigen de extensions met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde-vrije lijm.

Per oog plaatsen we ongeveer 100 tot 120 extensions. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal eigen natuurlijke wimpers. Indien jij per oog 50 natuurlijke wimperhaartjes hebt, kunnen wij ook maar 50 wimperextensions plaatsen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.
Maak snel jouw wimperextensions afspraak via WhatsApp!
Whatsapp voor een afspraak