Skip to content Skip to footer
Home » Wimperlifting

Wimperlifting

Wimperlifting, ofwel de Lash Volume Lift is echt helemaal hot. Ben jij ook klaar met wimperkrullers en mascara? Neem een wimperlifting en sta op met prachtig gekrulde wimpers vanaf de wortel!

Bij deze behandeling wordt geen gebruik gemaakt van tangen, klemmen of schadelijke wimperpermanenten, er worden siliconen pads gebruikt en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

Door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E zal deze behandeling ook zorgen voor een extra volume boost.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Toch liever een vollere oogopslag? Dan zijn wimperextensions wellicht wat voor jou!

Tarieven

€ 59,99

€ 15,00 Boven- en onderwimpers verven

€ 69,99 Wimperlifting inclusief verven

Wij werken uitsluitend op afspraak. Reserveringen buiten onze reguliere openingstijden zijn mogelijk tegen een toeslag van €40,00 per behandeling. 

Verzorging

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als de behandeling van de wimperlift zelf. De styliste die jou behandelt zal tijdens de behandeling de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en alle tips geven om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier zal hebben van je prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling mogen je wimpers de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water. Zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna geldt het volgende advies:

Dagelijks reinigen met een Lash Foam (deze is verkrijgbaar in de salon).

Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg.

Veelgestelde vragen

Bijna iedereen kan een wimperlifting behandeling nemen. Indien je een oogaandoening hebt, raden wij de behandeling af. Als je zwanger bent, kan het zijn dat de lift minder goed pakt op je wimpers. In zeldzame gevallen hebben mensen ‘bandhaar’. Bij dit haar is het vrijwel onmogelijk de wimperhaartjes om te krullen en te liften.

In principe kun je de behandeling elke 8 weken herhalen. Je zult merken dat de krul na 8 weken gaat zakken. Hierdoor zie je een verschil tussen de gelifte wimperhaartjes en de nieuwe bijgegroeide haartjes.

Nee. Al onze stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er keratine toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Het resultaat van de Lash Volume Lift ofwel de wimperlift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Go To Top