Skip to content Skip to footer

Wimperextensions

Home » Wimperextensions

Wimperextensions

Wil jij elke ochtend wakker worden met mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions voor jou de perfecte oplossing!

Bij deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig op ieder natuurlijk wimperhaartje één wimperextension, of indien gewenst passen wij de ‘Russian Volume’ techniek toe en plaatsen wij een waaiertje van twee of meer ultradunne wimperextensions. Zo kunnen we een mooie en intense look creëren die te allen tijde heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de wimperextensions zijn volledig naar jouw eigen wens en natuurlijke wimperharen te bepalen. Hierin geven wij uiteraard ons advies. De behandeling en het dragen van de wimperextensions beschadigt de natuurlijke wimperharen niet, mits de juiste nazorg richtlijnen worden nageleefd. Deze worden tijdens de behandeling door een van onze stylisten uitgelegd en krijg je na afloop van de behandeling in de vorm van een nazorg formulier mee naar huis, zodat je alles thuis goed door kunt nemen. 

Toch liever geen wimperextensions, maar wel gekrulde wimpers? Kies voor een wimperlifting, waarbij de natuurlijke wimpers worden gelift en indien gewenst geverfd.

Tarieven

Bij One by One wimperextensions wordt er op ieder natuurlijk wimperhaartje één extension geplaatst.
Tarieven voor de One by One wimperextensions zijn:

€75,00 Nieuwe set
€45,00 Refill binnen 3 weken
€55,00 Refill binnen 4 weken

Na 4 weken wordt een nieuwe set prijs gerekend.

Bij Russian Volume wimperextensions wordt er op ieder natuurlijk wimperhaartje 2 of meer ultradunne extensions geplaatst.
Tarieven voor de Russian Volume wimperextensions zijn:

€99,99 Nieuwe set
€55,00 Refill binnen 3 weken
€65,00 Refill binnen 4 weken

Na 4 weken wordt een nieuwe set prijs gerekend.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Reserveringen buiten onze reguliere openingstijden zijn mogelijk tegen een toeslag van €40,00 per behandeling. 

Verzorging

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als het plaatsen van de extensions zelf. De styliste die jou behandelt zal tijdens de behandeling de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met jou bespreken en alle tips geven om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van jouw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling mogen de wimperextensions de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water. Dit is omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is, water kan dit proces beïnvloeden. Na 24 uur gelden de volgende adviezen:

Dagelijks reinigen met een speciale lash foam (deze is verkrijgbaar in de salon)

Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Daarnaast zorgt de foam ervoor dat de extensions langer mooi blijven.

Vermijd alle producten die olie bevatten, voornamelijk rond de ogen

Olie tast de lijm waarmee de wimperextensions bevestigd zijn aan, dit moet dus te allen tijde worden vermeden. Vaak bevatten make-up producten zoals foundation, oogschaduw, eyeliner en mascara olie. Pas hier dus mee op als je wimperextensions draagt.

Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken

Wij verkopen in de salon speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara.

Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions

Het wrijven in de ogen kan de retentie van de wimperextensions beïnvloeden. Door aan de wimpers te trekken is de kans groot dat je een eigen wimperhaartje inclusief haarzakje mee trekt.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen blijven wimperextensions de gehele groeicyclus van de natuurlijke wimpers zitten, mits ze op de juiste manier zijn geplaatst. Dit is enkel per persoon verschillend. Gemiddeld blijven de wimperextensions 6 weken zitten. Het is wel raadzaam om de wimpers om de 3 tot 4 weken bij te vullen, aangezien er dagelijks minimaal 3 wimpers (inclusief extension) uitvallen.

We voorzien jouw wimpers haartje voor haartje van een extension. We bevestigen de extensions met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde-vrije lijm.

Per oog plaatsen we ongeveer 100 tot 120 extensions. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal eigen natuurlijke wimpers. Indien jij per oog 50 natuurlijke wimperhaartjes hebt, kunnen wij ook maar 50 wimperextensions plaatsen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.